Un motostivuitor s-a răsturnat peste șoferul acestuia, victima este un tânăr de 28 de ani!

de | 29.06.2022 10:13 | Știri, Eveniment, Județean

În urmă cu puțin timp, un bărbat de 28 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, a fost accidentat de către motostivuitor. Utilajul s-a răsturnat, bărbatul fiind prins chiar sub el.

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să intervină la fața locului.

Din primele informații, victima ar fi suferit fracturi la mâna și piciorul stâng și este transportată la spital de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat. Bărbatul era conștient la momentul sosirii paramedicilor!

Accidentul a avut loc în cadrul unui operator economic, într-o societate de confecții metalice.
IIPJ Argeș anunță că nu a fost necesară efectuarea manevrelor de descarcerare ale victimei. Tânărul a fost transportat la spitalcu fracturi închise la ambele membre.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș sunt la fața locului pentru sprijin, iar cercetările urmează să fie desfășurate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș.

 

Revenim cu Detalii!

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Adrian Miuțescu – Mesaj cu ocazia Sfinților Petru şi Pavel

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș | SMURD

Ultimele articole