Un taximetrist drogat a fost prins pe DN1 cu 174 de km/h!

de | 15.09.2022 21:35 | Știri, Eveniment, Național

Un taximetrist a fost prins, în cursul zilei de azi, 15 septembrie, pe DN1, conducând cu viteza de 174 de kilometri pe oră. Mai mult de atât, conform Digi24, după ce acesta a fost supus de către polițiști la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv pentru substanţe cu efect psihoactiv, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Aparatul radar a înregistrat un autoturism Taxi al cărui conducător auto circula cu viteza de 174 km/h (+74 km/h peste limita legală admisă). La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bucureşti. Întrucât manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, informează IPJ Prahova, conform Digi24.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, potrivit Agerpres.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Ziua fără mașini” va avea loc pe 18 septembrie în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN1

Ultimele articole