Urmărire în trafic! Piteștean băut și fără permis, pericol public pe străzi

de | 13.07.2022 21:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un piteștean de 54 de ani a fost reținut de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, după ce a fost prins de două ori, de oamenii legii, conducând fără permis. Mai mult, într-una din aceste dăți, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice la volanul mașinii.

Potrivit cercetărilor, pe 2 iulie, șoferul a fost depistat de aparatul RADAR în timp ce conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din Pitești, cu viteză peste limita legală. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, însă nu s-a conformat. Prin urmare, oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia, iar la scurt timp l-au depistat.

Bărbatul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma analizelor de sânge, a reieșit că valoarea alcoolemiei depășea limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Polițiștii au desfășurat verificări în ceea ce îl privește pe piteștean, aflând că acesta avea dreptul de a conduce anulat, după ce a săvârșit și alte infracțiuni la regimul circulației. Mai mult, el era cercetat într-un alt dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de conducere fără drept, în urma depistării acestuia, în cursul lunii iunie 2021, pe raza județului Dâmbovița.

Piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Pressalert

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

NEWS! Doctorul Găitan a vrut să își bată șefa de secție azi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Dobrin

Ultimele articole