(VIDEO) Elicopter pilotat de un român – prăbușit în Grecia

de | 13.07.2022 20:36 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un elicopter s-a prăbușit, miercuri, în Grecia. Potrivit presei elene, elicopterul era pilotat de un român, iar alături de el se aflau doi moldoveni și un traducător grec. Se pare că aceștia erau în misiune de stingere a incendiilor în Samos.

Elicopterul militar s-a prăbușit în zona Agios Minas, în marea de la nord de Paleochori. Din primele date, se pare că tragedia s-ar fi petrecut din cauza vântului puternic.

Incendiul care a izbucnit astăzi la prânz într-o zonă de pădure din zona Paleochori din Samos este în desfășurare, iar forțele aeriene și terestre lucrează. În timpul operațiunii aeriene de stingere a incendiilor, un elicopter de tip ER-MH4 închiriat de către Detașamentul de Pompieri, cu un echipaj de patru persoane, dintre care trei străini și un traducător grec, a căzut în zona mării din Agios Minas, lângă plaja din Plaka, N. D. a insulei Samos. Elicopterul a decolat de pe aeroportul Samos”, au transmis pompierii din Grecia.

Potrivit autorităților, pilotul român a fost găsit în viață. Alte două persoane sunt date dispărute, iar o a treia persoană este resuscitată.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Polițiști bătuți de romi la înmormântarea unei fetițe de 13 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Grecia

Ultimele articole