anchetaonline.ro

USR-iștii din nou pe străzile din Pitești. Au stat de vorbă cu cetățenii din cartierul Războieni

de | 17.10.2022 11:45 | Județean, Pitești, Politic, Știri

USR-iștii au fost vineri, din nou, în stradă pentru a sta de vorbă cu cetățenii.

De această dată au luat la pas cartierul Războieni, iar în urma discuțiilor purtate cu oamenii din zonă, consilierul local USR Sebastian Nedelcu a realizat o sinteză:

 

din usr pitesti

 

Aflăm că oamenii au aceleași probleme, iar un exemplu ar fi prezența mizeriei. Deși în cartierul Războieni avem zone generoase de spațiu verde între blocuri, acestea nu sunt îngrijite, mizeria și animalele fără stăpân fiind întâlnite în toate aceste locuri.

 

La blocul C4 am aflat de la locatari că unul din vecini are mai multe pisici în casă, iar lângă bloc mai hrănește aproximativ 20 pisici și 4-6 câni. Mirosul este îngrozitor, aici fiind un focar de infecție, un pericol real pentru copii. Tot locuitorii de aici sunt nemulțumiți pentru că, deși sunt multe spații verzi, nu sunt bănci și curățenie pentru a se bucura de ele.

 

Mizerie este și în parcul/locul de joacă din capătul străzii Deceneu. Din păcate, vina aparține unei părți a locuitorilor din zonă, pentru că în urmă cu ceva timp s-a curățat valea din capătul străzii Dromichete spre cartierul de case, iar acum găsim din nou multe gunoaie (pet-uri, cartoane, ambalaje, haine etc).

 

Curățenia nu poate fi păstrată dacă riveranii nu își arată acest interes.”

 

din usr pitesti

 

Sebastian Nedelcu a mai precizat faptul că aceste vizite vor contiua în cartierele municipiului Pitești iar problemele vor fi prezentate în ședințele Consiliului Local.

Vom continua vizitele în cartiere și discuțiile cu cetățenii, și țin să îi asigur că problemele lor vor fi expuse în cadrul ședințelor de CL.”

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR