anchetaonline.ro

Val de aer tropical în România! Anunțul meteorologilor

de | 14.07.2022 18:27 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

România va fi afectată de un val de aer tropical, care va aduce temperaturi de peste 36 de grade, în următoarele zile. După ce ne-am bucurat o perioadă cu vreme prietenoasă, canicula va pune, iarăși, stăpânire pe regiunile țării noastre.

Meteorologii avertizează că la finalul săptămânii vor fi înregistrate temperaturi de peste 36 de grade.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, canicula va dura până spre sfârșitul săptămânii următoare. Situația va fi greu de suportat, mai ales că nu vor fi precipitații, iar România se confruntă, deja, cu seceta.

Sunt temperaturi în creștere, vor mai crește mâine (vineri – N.R.), dar de sâmbătă și în cursul zilei de duminică ne așteptăm să fie o idee mai răcoare, după care de săptămâna viitoare vor fi din nou în creștere, iar pe joi și vineri ne așteptăm la 37-38 de grade Celsius, în termometre. În Moldova, temperatura a crescut de ieri pana azi cu 8 grade, acesta este un fenomen extrem de periculos”, a transmis Florinela Georgescu, director executiv ANM, potrivit Impact.ro.

Conform meteorologilor, de vineri și până duminică, în Muntenia, Oltenia și zona continentală a Dobrogei, va fi un disconfort termic extrem de ridicat, iar indicele de temperatură umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități.

Foto Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Coșmarul revine! OMS cere reintroducerea măștilor de protecție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: