Veniți să divorțeze, un bărbat și-a înjunghiat soția în primărie

de | 04.12.2023 13:21 | Național, Eveniment

Incident violent într-o primărie din județul Iași. O femeie de 30 de ani a fost înjunghiată de soțul ei, în vârstă de 40 de ani.

Incidentul șocant a avut loc în această dimineață, când cei doi au mers la Primăria Belcești pentru a depune actele de divorț.

Potrivit digi24, cei doi s-au intersectat în curtea primăriei, iar bărbatul a avut o criză de gelozie și a încercat s-o lovească pe femeie.

Speriată, ea a fugit în sediul primăriei, în încercarea de a scăpa, numai că bărbatul a mers după ea și a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit. Apoi, a fugit de la fața locului, lăsând-o pe femeia de 30 de ani într-o baltă de sânge.

La locul tragediei ajuns poliția și un echipaj medical.  Angajații primăriei au încercat să o ajute pe victima bărbatului până la sosirea echipajului medical.

Nici noi nu cunoaştem cauzele. Ei erau căsătoriţi, au vrut să divorţeze de comun acord, știţi că se poate prin primărie. Astăzi trebuiau să se întâlnească să semneze actele de divorţ. Au avut o discuţie înainte de a se întâmpla incidentul şi nu ştiu, a degenerat totul. Soţul este agresorul. Ei erau căsătoriţi din 2020. Nu aveau copii împreună, din câte știu ea are o fetiţă din prima căsătorie. Dacă aveau copii nu puteau divorţa la primărie. Ei lucrau în România. În ultimul timp ea se mutase de la soţ, nu mai stăteau împreună. Femeia este într-o stare gravă, a fost înjunghiată de mai multe ori. A fost luată de aici cu SMURD-ul şi dusă la spital”, a transmis Dumitru Tănasă, primarul comunei Belcești, citat de bzi.ro

Pentru că femeia a pierdut foarte mult sânge, ea a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale urgente.

Ulterior, oamenii legii au reușit să îl prindă și să îl încătușeze pe bărbatul de 40 de ani.  Autorul agresiunii se află în custodia poliției, iar ancheta în acest caz este în desfășurare.

Foto: realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Salvamont: 13 persoane au fost salvate de pe munte, în ultimele 24 de ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași

Ultimele articole