Veste bună! Voucherele sociale vor putea fi folosite și la Lidl

de | 10.08.2022 18:17 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Lifestyle, Național

Lidl România face un anunț pentru românii care beneficiază de vouchere sociale. Începând de miercuri, 10 august, acestea vor putea fi folosite și în magazinele Lidl.

Este vorba despre cardurile sociale din programul “Sprijin pentru România”.

Compania a transmis că momentan pot fi făcute plăți cu cardurile sociale emise de Sodexo și Up România, însă voucherele Edenred nu pot fi utilizate.

Cu ajutorul acestor carduri se pot achiziționa doar produse alimentare, produsele din celelalte categorii disponibile în magazinele Lidl România se vor plăti separat, prin orice altă metodă de plată acceptată de retailer”, a transmis Lidl România.

Amintim că până acum, magazinele care făceau parte din proiectul demarat de Guvern, prin intermediul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care prevedea trimiterea sumei de 250 de lei pentru 150.000 de noi beneficiari, erau Cora, Profi, Kaufland, iar acum s-a alăturat și Lidl.

Procesul de emitere, distribuire și încărcare a voucherelor pentru alimente a început de la 1 iunie. Cei 250 de lei vor putea fi folosiți în 12 luni.

Sumele disponibile pe card sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor”, informează Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

Astfel, banii de pe tichetele sociale trebuie utilizați în cel mult un an de zile de când sunt disponibili pe voucherele de alimente”, anunța Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție! Restricții auto pe Transfăgărășan!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lidl

Ultimele articole