Veste proastă pentru acești români. Wizz Air a anulat și suspendat alte zboruri

de | 13.08.2023 11:07 | Știri, Lifestyle, Național

Wizz Air a anulat toate zborurile regulate programate pentru septembrie și octombrie 2023 între aeroporturile din Cluj-Napoca și Antalya (Turcia), arată cei de la fanatik.ro.

Pasagerii au aflat despre această situație vineri, 11 august 2023, conform Boarding Pass. Între timp, compania low-cost din Ungaria a mai suspendat mai multe rute spre și dinspre Cluj-Napoca, cel puțin până în primăvara anului 2024. Multe dintre anulările zborurilor ar fi cauzate de problemele la motoarele avioanelor Airbusurile A320neo și A321neo, potrivit sursei citate. La mijlocul acestei săptămâni, Wizz Air anunțase că va anula zboruri, explicând în comunicatul de atunci: ”Wizz Air anunță că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul rețelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinații”. La o solicitare oficială a jurnaliștilor de la Boarding Pass, care au vrut să afle exact ce zboruri vor fi anulate, perioada în care vor fi anulate și rutele afectate, cei de la Wizz Air au refuzat să comenteze și au transmis că ”detaliile referitoare la acest anunț se rezumă doar la ceea ce este deja menționat în declarație”.

Foto descriptiv. Sursă foto: redactia.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Frunzărița balcanică. O nouă pasăre descoperită în România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Wizz Air

Ultimele articole