Tragic! Un primar a murit după ce a fost prins în combina de treierat!

de | 13.08.2023 11:15 | Știri, Eveniment, Național

  • Tragie pe un câmp din Olt!

Un bărbat din Olt a decedat după ce a fost prins în combina de treierat.

Potrivit Antena 3 CNN este vorba despre Tudor Udrea, primarul comunei Obârșia din județul Olt. Acesta avea 64 de ani.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel la 112 iar la fața locului polițiștii au identificat trupul neînsuflețit al bărbatului.

Trupul neînsuflețit al primarului a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei iar oamenii legii au deschis un dosar penal.

La data de 12 august, în jurul orei 20,40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată de un utilaj agricol (combină agricolă), pe un teren agricol situat în extravilanul comunei Obârșia, județul Olt.

 

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 10 Vișina, care au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei.

 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Olt.

primar olt decedat

Bărbatul a fost primar al comunei Obârșia de mai bine de 30 de ani.

La aflarea tristei vești cunoscuții au transmis mesaje în mediul online, printre care și reprezentanții PSD Olt:

Cu profundă tristețe am aflat de trecerea în neființă a primarului comunei Obârșia, Tudor Udrea.

Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii săi în aceste momente dificile. Dumnezeu să-i odihnească sufletul!”

Ar putea fi o imagine alb-negru

Foto: Antena3 CNN

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Salvamont: 26 de persoane salvate de pe munte,în ultimele 24 de ore!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Olt

Ultimele articole