anchetaonline.ro

Vezi de când. Transalpina se deschide circulației!

de | 10.06.2023 10:05 | Știri, Administrație, Lifestyle, Național

Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, va fi redeschisă circulației, integral, weekendul viitor. Acest anunț a făcut făcut de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu.

Sursă foto: Facebook Irinel Ionel Scrioșteanu.

În zonă lucrările de curăţare sunt aproape finalizate. Asta, deși a nins până în urmă cu trei săptămâni, iar, în unele locuri, stratul de zăpadă a avut chiar și 5 metri.

Sursă foto: Facebook Irinel Ionel Scrioșteanu.Sursă foto: Facebook Irinel Ionel Scrioșteanu.

”Transalpina se deschide circulației rutiere weekend-ul viitor, după finalizarea procedurilor legale

Am fost pe traseul Transalpinei (DN67C), împreună cu domnul Iulian Popescu – prefectul județului Gorj, domnul Ion Iordache – senator de Gorj și cu domnul Călin Cosmin Petruț – director DRDP, pentru a verifica starea drumului pe sectorul de drum dintre Rânca și Obârșia Lotrului, în urma perioadei de iarnă și a nămeților de zăpadă, care până acum 2 săptămâni, ajungeau până la 5 metri înălțime.

Țin să mulțumesc, în mod special, responsabililor care au avut dificila misiune de deszăpezire a Transalpinei, în condiții extrem de reduse de vizibilitate și de manevră, având în vedere că a nins până acum 3 săptămâni, și anume domnului Negucioiu Dragoș – șeful de district și domnului Popescu Iustin.

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba.

De weekend-ul viitor, putem admira peisajele splendide ale zonei de pe Transalpina, care se va deschide circulației, după finalizarea procedurilor legale. Drum plăcut! Hai, România, hai că se poate!”, a scris pe pagina de Facebook, secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu.

Sursă foto: Facebook Irinel Ionel Scrioșteanu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Loto 6/49. Sunt în joc peste 9,18 milioane de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Transalpina