Intervenție de urgență în Pitești! Minor căzut de la etaj!

de | 10.06.2023 09:43 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Intervenție de urgență a unui echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care a fost solicitat să intervină în municipiul Pitești, pe strada Trandafirilor, în cazul unei persoane de aproximativ 13 ani, posibil căzută de la etajul doi al unui bloc.

Din informații aflăm că paramedicii ajunși la locul solicitării au preluat pacientul, acesta fiind conștient, iar în urma monitorizării l-au transportat la spital.

Totodată polițiștii Secției 1 Poliție Pitești se află la fața locului pentru cercetări.

A fost vorba despre o persoană de sex masculin, care a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism toracic”, precizează reprezentanții ISU Argeș. 

 

INFORMAȚII NOI 

Din ultimele informații transmise de IPJ Argeș, aflăm că minorul, un băiat în vârstă de 12 ani, ar fi căzut de la un apartament aflat la etajul al doilea, unde se afla cu acordul persoanelor ce locuiesc la respectiva adresă.

Verificările continuă în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și luarea măsurilor legale.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la înălțime, în zona unui bloc de locuințe din Pitești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Minorul în cauză, de 12 ani, a fost preluat de echipajele medicale în stare de conștientă, însă cu leziuni, acesta fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Din primele verificări, s-a stabilit că minorul ar fi căzut de la un apartament aflat la etajul al doilea, unde se afla cu acordul persoanelor ce locuiesc la respectiva adresă.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. 

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

L-ați văzut? Sebastian a plecat de la after school şi nu a mai ajuns acasă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole