anchetaonline.ro

Vezi lista posturilor. Poșta face angajări!

de | 17.05.2023 11:06 | Știri, Administrație, Național

Compania Națională Poșta Română caută 17 profesioniști dedicați și dinamici pentru a ocupa poziții de Manager Operațiuni Livrare la nivel județean. Interviurile se vor desfășura pe 26 mai la sediile Sucursalelor Regionale.

Poșta a anunțat astăzi pe pagina de Facebook că face angajări. Astfel, Compania Națională Poșta Română caută 17 profesioniști dedicați și dinamici pentru a ocupa poziții de Manager Operațiuni Livrare la nivel județean, pentru:

  • Hub Curierat: Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Buzău, Constanța, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Maramureș, Mureș, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Vâlcea;
  • Hub Logistic și Curierat Regional: Cluj-Napoca.

Mai multe informații despre ce oferim noi, dar și despre atribuțiile și abilitățile candidaților, precum și documentele necesare înscrierii, găsiți aici. Proba de concurs este interviu., iar nota minima este 7. Interviurile se vor desfășura în data de 26 mai 2023, la sediile Sucursalelor Regionale.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Stadionul ”Nicolae Dobrin”. Cristian Gentea: ”Investiția este de 100 de milioane de euro”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poșta Română