O femeie s-a aruncat în faţa metroului, la staţia „1 Decembrie” din Capitală

de | 17.05.2023 11:46 | Știri, Eveniment, Județean

Caz șocant în Capitală. Acolo unde o femeie s-a aruncat, în cursul acestei dimineți de miercuri, 17 mai, în faţa metroului. Evenimentul s-a petrecut la stația „1 Decembrie” din Capitală, conform Antena 3 CNN.

Conform sursei citate, femeia s-a aruncat în fața garniturii de metrou. Din fericire, aceasta a fost scoasă de sub metrou și este conștientă, potrivit gandul.ro.

Femeia ar avea probleme psihice, potrivit unor surse.

Referitor la informaţiile apărute în presă, legate de un posibil incident la metrou, facem precizarea că nu a existat un act de suicid la metrou astăzi.

La 8:55, în staţia 1 Decembrie 1918, o persoană a intrat în calea de rulare.

Aceasta a fost scoasă imediat de către personalul Metrorex şi predată organelor de Poliţie. Nu au fost urmări în circulaţia trenurilor de metrou”, anunță Metrorex.

 

Foto descriptiv.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: