O viață împreună! Primăria Pitești a premiat cuplurile longevive

de | 14.03.2024 12:34 | Pitești, Lifestyle

Municipalitatea din Pitești a premiat astăzi alte 72 de cupluri care au aniversat peste o jumătate de secol de viață împreună. Respectiv 7 cupluri au marcat 60 de ani împreună și alte 65 de cupluri au sărbătorit 50 de ani împreună.

”Am premiat din nou, cu bucurie, 72 de cupluri din comunitate, piteșteni care au aniversat peste o jumătate de secol de viață împreună!

Sărbătoarea căsătoriei, 60 de ani (pentru 7 cupluri) și 50 de ani (pentru 65 de cupluri), oferă Primăriei Municipiului Pitești și Consiliului Local prilejul de a îi onora cu diplome de fidelitate și flori, alături de un premiu simbolic, în valoare de 1.000 de lei!

Îi felicit pe seniorii premiați și le urez sănătate și multe momente speciale împreună, alături de cei dragi!”, a fost mesajul t5ransmis de Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

În vederea obținerii diplomei și a premiului simbolic, cuplurile care au domiciliul în Pitești trebuie să depună, după data împlinirii celor 50 sau 60 de ani de căsătorie, o cerere-tip, însoțită de copii ale documentelor de identitate și a certificatului de căsătorie, la Primăria Municipiului Pitești. Formularul de cerere-tip poate fi descărcat accesând link-ul de aici. Documentele pot fi transmise on-line, la una dintre adresele de e-mail ale instituției: administratiepublica@primariapitesti.ro / primaria@primariapitesti.ro., sau pot fi depuse la sediul temporar al Primăriei Municipiului Pitești (fostul Centru de Calcul de pe Bd. Republicii), la Centrul de Informații pentru Cetățeni.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Important pentru românii care muncesc în Germania. Simona Bucura-Oprescu: Îmbunătățirea condițiilor de lucru este un obiectiv comun

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole