(VIDEO) A fost aprobată cea mai mare investiție din istoria Piteștiului

de | 11.01.2023 13:19 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Economic, Importante, Pitești

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, aduce o veste bună la început de an! Miercuri, 11 ianuarie, în ședința de Guvern, a fost aprobată investiția privind construirea unui stadion ultraperformant.

Edilul spune că aceasta este cea mai mare investiție din istoria Piteștiului și că a luptat pentru a fi posibilă încă din prima zi în care s-a instalat pe scaunul Primăriei Pitești.

stadion pitesti 1 - (VIDEO) A fost aprobată cea mai mare investiție din istoria Piteștiului

Este o mare satisfacție faptul că, după 2 ani, și colegii din Consiliul Local ce nu agreau proiectul sunt astăzi mândri de el și îl promovează intens! Da, la Pitești, vom avea un asemenea megaproiect: construcția de la zero a Stadionului „Nicolae Dobrin”!
Mulțumesc foarte mult tuturor celor care sunt alături de Pitești în acest demers!
Mulțumesc actualei echipe de guvernare, care a înțeles necesitatea acestei extraordinare investiții pentru oraș, și remarc, încă o dată, colaborarea de excepție cu Ministerul Dezvoltării!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Zăpadă pe Transfăgărășan! Imagini spectaculoase de la cota 2000!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: