(VIDEO) Accident grav! Doi oameni și-au pierdut viața, printre care și un copil de un an

de | 12.06.2022 20:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Accident rutier grav, produs duminică seara, pe DN2 E85, în județul Buzău, în urma căruia un copil de aproximativ un an și un șofer au murit. De asemenea, alte trei persoane au fost rănite.

Potrivit polițiștilor, IPJ Buzău, citați de Adevărul, accidentul s-a produs între două mașini și un microbuz.

Din primele cercetări, reiese că autoturismul condus din direcția Buzău spre București, de către un conducător auto din București, de 54 de ani, a intrat în coliziune cu microbuzul care se deplasa în fața sa.

În urma impactului, mașina condusă de bucureștean a intrat și într-un alt autoturism, condus din sens opus, de către un șofer din Buzău, în vârstă de 30 de ani.

accident-buazu-2

Foto IPJ Buzău

Din nefericire, tragedia s-a soldat cu decesul a două persoane: șoferul din București și un copil de aproximativ în an, care se afla în autoturismul buzoianului.

Totodată, au fost răniți trei oameni: șoferul din Buzău și două femei care se aflau în același autoturism cu el.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

Ciitiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Precizările Poliției cu privire la tinerii prinși cu droguri în clubul din Budeasa

Foto IPJ Buzău

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Budeasa | Buzău | DN2 E85

Ultimele articole