(Video) Accidentul săptămânii! Trei oameni au murit după ce un camion a căzut de pe un pod

de | 10.03.2024 22:00 | Național, Eveniment

  • Accidentul săptămânii!

O nouă tragedie a avut loc pe șoselele din România. Aceasta s-a petrecut vineri, 8 martie la Sibiu, pe Centura Avrigului, acolo unde  o mașină și un camion s-au izbit violent. În urma impactului puternic, camionul a căzut de pe un pod și a ajuns aproape de calea ferată.

Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului.

 

Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, a precizat la aceea dată Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Trei persoane și-au pierdut viața în tragedia din Sibiu, este vorba despre șoferul camionului și două persoane care se aflau în autotrism.

Traficul în zonă a fost afectat.

Traficul este oprit temporar pe DN 1 Sibiu – Făgăraș, pe raza localității Avrig, județul Sibiu, pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii unui accident. În urma coliziunii cu un autoturism, un autocamion a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incident soldat cu trei victime, anunța Centrul INFOTRAFIC.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional! 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav pe DN2. Un om a murit şi alte cinci persoane au fost rănite

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC

Ultimele articole