Un bărbat de 26 de ani din Rătești prins conducând prin Pitești fără carnet

de | 10.03.2024 22:47 | Județean, Eveniment, Pitești

În ultimele 48 de ore polițiștii argeșeni au legitimat un număr de 2.107 persoane și au verificat 1.573 de autoturisme. În total au fost efectuate 834 de testări cu aparatele etilotest sau Drugtest iar în urma abaterilor au fost aplicate 895 de amenzi în valoare totală de aproximativ 193.000 de lei,.

Totodată au fost reținute 46 de permise de conducere și au fost retrase 28 de certificate de înmatriculare, informează IPJ Argeș.

Printre persoanele amendate lăsate fără carnet se numără și un bărbat de 26 de ani, din Rătești care a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Pitești la volanul unui autoturism, pe raza municipiului Pitești fără a avea dreptul de a conduce.

În ziua de 08 martie a.c.,  au depistat un bărbat de 26 de ani, din Rătești, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că cea în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeș. 

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Accidentul săptămânii! Trei oameni au murit după ce un camion a căzut de pe un pod

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș