Argeșeni trași pe dreapta de polițiști pentru viteză excesivă

de | 10.03.2024 23:40 | Județean, Eveniment, Pitești

Polițiștii argeșeni au continuat verificările pe raza județului nostru iar în ultimele 48 de ore au legitimat un număr de 2.107 persoane și au verificat 1.573 de autoturisme. În urma abaterilor au fost aplicate 895 de amenzi în valoare totală de aproximativ 193.000 de lei.

Totodată aceștia au reținut un număr de 46 de permise de conducere și aflăm că au fost retrase 28 de certificate de înmatriculare, potrivit IPJ Argeș.

Printre persoanele care au rămas fără carnete de conducere din cauza vitezei excesive, se numără și un bărbat, de 27 de ani, din Beleți-Negrești,  care conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe D.J. 702, pe raza localității Topoloveni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 134 de km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R și a rămas pieton. Permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

sofer radar politie - Argeșeni trași pe dreapta de polițiști pentru viteză excesivă

Foto descriptiv Digi 24

Un alt șofer care a rămas fără drept de a conduce pentru 3 luni este un bărbat de 52 de ani, din Pitești. Acesta a fst depistat de polițiști în timp ce conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe D.N. 65B. Aparatul RADAR a înregistrat o viteză de 141 de km/h,  pe un sector de drum cu limita de viteza 70 km/h(+71 km/h).

În urma abaterii, piteșteanul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Foto descriptiv bihon.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Accidentul săptămânii! Trei oameni au murit după ce un camion a căzut de pe un pod

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș