(VIDEO) Acțiuni ale polițiștilor și specialiștilor RAR Argeș! Amenzi de peste 4.000 de lei în doar 4 ore!

de | 17.11.2022 20:40 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de miercuri, 16 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere pe raza de competență și au dat amenzi de peste 4.000 de lei în doar 4 ore.

Specificul zilei de ieri a fost acela de combatere a comportamentului agresiv.

În cele 24 de ore, polițiștii rutieri din Pitești piteșteni au dat 82 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.250 de lei, și au reținut 8 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

În cursul zilei de miercuri, 16 noiembrie, între orele 16:00-20:00, politiștii Biroului Rutier Pitești, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român Argeș, au desfășurat o acțiune în trafic pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor și motocicletelor.

Potrivit IPJ Argeș, majoritatea autovehiculelor oprite au avut nereguli, fiind controlate aproape 20 de autovehicule.
Ca urmare a neregulilor constatate în cele 4 ore ale acțiunii, au fost aplicate 21 de sancțiuni contraventionale, în valoare de 4.060 de lei, fiind reținute 5 certificate de înmatriculare.
Neregulile specifice stării tehnice au fost următoarele:
– modificări ale sistemului de evacuare: 2;
– defectiuni tehnice: 2;
– anvelope neconforme:1;
– I.T.P. expirat:1;
– noxe peste limită: 1.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat din Câmpulung prins pentru trafic de droguri! Acționa alături de alți 4 tineri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole