anchetaonline.ro

Vineri, 18 noiembrie se oprește apa potabilă în Pitești!

de | 17.11.2022 20:54 | Știri, Administrație, Pitești

Societatea Apă Canal 2000 SA intervine vineri, 18.11.2022, în regim de urgență, pentru remedierea unei ample avarii survenite la conducta de distribuție a apei potabile în municipiul Pitești, strada Turcești.

Ca urmare a complexității lucrărilor de reparații, alimentarea cu apă potabilă către consumatorii de pe străzile Războieni, Turcești, Aurel Vlaicu, Nicolae Peligrad, Dimitrie Butculescu și Aleea Stadionului va fi întreruptă între orele 9.00 – 16.00.

Echipele operaționale ale societății lucrează dedicat pentru remedierea situației, încercând să reducă la minimum intervalul de timp destinat lucrărilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și recomandăm utilizatorilor să își asigure rezerva de apă necesară pentru uz casnic.
Multumim pentru intelegere!

 

Foto: timpul.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție! Se oprește apa potabilă în Moșoaia și Poiana Lacului!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: