(VIDEO) Doi adolescenți au furat ghivecele cu flori de la o troiță. S-au ales cu dosar penal

de | 14.09.2023 20:44 | Național, Eveniment

Doi adolescenți de 14 și 16 ani, din Târgu Ocna, județul Bacău, s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, după ce au furat două ghivece de flori de la o troiță din localitate.

Imaginile cu cei doi tineri au fost surprinse de camerele de supraveghere și au ajuns în mediul online. În urma acestora polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea identificării persoanelor bănuite, relatează ziaruldebacau.ro

Potrivit verificărilor efectuate de oamenii legii, furtul a avut loc în noaptea de 10 spre 11 septembrie, la o troiță situată pe strada Gării și a fost înregistrat de camerele de supraveghere instalate în apropiere.

După ce imaginile au fost făcute publice, poliția a inițiat o ancheta și a reușit să  îi identifice pe cei doi tineri responsabili pentru furtul florilor.

Furt flori troita Tg Ocna - (VIDEO) Doi adolescenți au furat ghivecele cu flori de la o troiță. S-au ales cu dosar penal

Cele două ghivece au fost recuperate și duse înapoi la locul lor, iar tinerii sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii atrag atenția, în special părinților, să le explice clar copiilor şi adolescenţilor că furturile, indiferent de valoarea lor, nu sunt probe de curaj, ci fapte pedepsite de lege.

Vorbiţi cu copiii şi adolescenţii despre valoarea proprietăţii personale şi publice şi explicaţi-le că faptele negative aduc prejudicii întregii comunităţii. Explicaţi copiilor şi adolescenţilor ce fel de pedepse pot primi ca urmare a comiterii de infracțiuni”, au precizat poliţiştii.

sursă foto captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O mașină a luat foc în mers, pe Drumul Expres Craiova – Pitești! S-a făcut scrum

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Târgu-Ocna

Ultimele articole