(Video) Află cum se transmite un mesaj RO-ALERT

de | 09.10.2024 15:31 | Administrație, Județean, Lifestyle

Reprezentanții ISU Argeș vă explică cum se transmite un mesaj RO-ALERT.

Pentru a difuza un mesaj de avertizare populației, operatorul Sistemului RO-ALERT are la dispoziție o hartă digitală pe care poate selecta sau desena zona în care trebuie transmisă avertizarea, informează pompierii argeșeni.

„Tehnologia Cell Broadcast, pe care se bazează Sistemul RO-ALERT, permite ca antenele de comunicații mobile din zona selectată să difuzeze mesajul de avertizare tuturor telefoanelor mobile care funcționează în aria de acoperire a acestora.

Numele și numărul de telefon ale utilizatorilor telefoanelor mobile nu sunt necesare.

Telefoanele mobile, compatibile cu tehnologia Cell Broadcast și funcționale în zona de acoperire a antenelor care difuzează alerta, vor afișa conținutul mesajului de avertizare în mod automat.”, a mai transmis ISU Argeș.

 

Video: ISU Argeș

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

IPJ Argeș: Responsabilitatea în conducerea pe drumurile publice recompensată prin evitarea sau limitarea urmărilor accidentelor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | RO-ALERT