(VIDEO) Iubirea vindecă suflete! Ianis are nevoie de ajutorul nostru ca să poată să meargă!

de | 24.02.2023 15:40 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Ianis are 12 ani, este în clasa a V-a şi pentru el mersul pe jos este un chin. S-a născut cu o problemă gravă la unul dintre picioare, din cauza căreia nu poate merge singur, nu se poate juca cu prietenii şi colegii, nu poate alerga, nu poate avea o viaţă normală ca toţi copiii. Ianis nu ştie ce înseamnă să alerge cu prietenii săi, nu ştie ce simte un copil atunci când bate mingea pe terenul de fotbal, nu ştie cum este să fii un copil care se bucură de copilărie.

Până acum, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale dureroase în România, dar fără succes.

Speranţa băiatului aflat în pragul adolescenţei stă acum în medicii din Turcia, care par să aibă în sfârşit soluţia pentru ca băiatul să poată merge şi să nu mai fie dependent de părinţii săi: o neurotomie (secţionarea unui nerv) şi artrodeza triplă cu transfer de tendon).
Costurile celor două intervenţii chirurgicale la care va fi supus la jumătatea lunii martie la Acibadem Hospital din Turcia, care se ridică la 44.000 de euro, sunt însă peste puterile financiare ale familiei. Astfel, Ianis are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Colegii lui Ianis – printre primii care i-au sărit în ajutor

Sub genericul “Iubirea vindecă suflete”, copiii de la Şcoala Gimnazială “Alexandru Davila” Piteşti au participat vineri, 24 februarie, de Dragobete, la o acţiune cu scop caritabil. De la cei mai mici până la cei mai mari, cu toţii şi-au unit forţele pentru a-l ajuta pe Ianis să strângă banii de care are nevoie pentru operaţia din Turcia.

Targ caritabil Scoala Davila pentru Ianis

Astfel, cu ajutorul părinţilor, elevii au transformat sărbătoarea iubirii într-o sărbătoare a faptelor bune: au adus plăcinte, prăjituri, fursecuri, brioşe…. tot felul de minunăţii dulci pe care le-au vândut colegilor în cadrul Târgului caritabil de Dragobete, banii obţinuţi din vânzarea dulciurilor urmând să-l ajute pe Ianis să se opereze.

Acum este momentul ca şi cei mari să sară în ajutorul lui Ianis!

Cei care doresc să îl ajute pe Ianis să aibă o copilărie normală pot face donaţii în următoarele conturi:
ING BANK
RO43INGB0000999900194525 cont lei
RO73INGB0000999913500251 cont euro
Titular: Geambașu Nicoleta

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Şcoala “Al. Davila” Piteşti a marcat Ziua Internaţională a Nonviolenţei prin activităţi educative

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole