(VIDEO) Angajata unei săli de jocuri din Pitești- bătută și amenințată cu un cuțit

de | 02.09.2022 15:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Incident șocant într-o sală de jocuri din Pitești! O angajată a fost bătută și amenințată cu un cuțit de către un tânăr de 21 de ani. Bărbatul a vrut să îi fure banii din borsetă și astfel, a apelat la violență.

Grozăvia a avut loc în noaptea de 10 spre 11 august, atunci când tânăra angajată, care se afla singură în sala de jocuri, s-a trezit cu individul peste ea. Acesta purta o cagulă și avea un cuțit cu care a amenințat-o pe fată. Mai mult, în video se poate observa cum individul o lovește cu sălbăticie, în timp ce angata se luptă pentru borseta în care se aflau banii din încasări.

În cele din urmă a reușit să îi fure borseta în care se aflau 2.000 de lei.

Joi, 1 septembrie, tânărul de 21 de ani, din comuna Cocu a fost reținut de oamenii legii.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 august, în jurul orei 00:30, cel în cauză, purtând o cagulă și folosind un cuțit, ar fi deposedat, prin acte de violență, angajata unei săli de jocuri de noroc din Pitești, de borseta în care se aflau încasările, în valoare de 2.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Urmează ca astăzi, agresorul să primească decizia unei măsuri preventive.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole