anchetaonline.ro

(VIDEO) Tânăr din Argeș- reținut! A furat 4.000 de euro și mai multe bijuterii

de | 02.09.2022 15:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un tânăr de 21 de ani se află în arest, după ce în perioada aprilie-august ar fi intrat într-o locuință din localitatea Stoenești, în mai multe rânduri, iar de acolo ar fi furat 4.000 de euro, mai multe bijuterii și o stație audio.

Polițiștii au desfășurat cercetări în această perioadă, pentru a afla cine este hoțul, iar joi, 1 septembrie, tânărul de 21 de ani a fost identificat de oamenii legii.

El a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Nu este singurul tânăr ajuns, ieri, în arestul Poliției Argeș. Un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani, care a agresat și a amenințat cu un cuțit o angajată a unei săli de jocuri din Pitești, se află acum pe mâna polițiștilor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Angajata unei săli de jocuri din Pitești- bătută și amenințată cu un cuțit

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: