(Video) Polițiștii argeșeni s-au întrecut în competiții organizate cu prilejul Zilei Poliției Române

de | 23.03.2023 18:49 | Știri, Administrație, Județean

Astăzi, 23 martie, polițiștii argeșeni s-au întrecut în cadrul competițiilor cu caracter profesional: Cupa polițistei la tir și Cupa Poliției la tir dinamic, organizate cu prilejul Zilei Poliției Române.

polițiști Argeșpolițiști Argeș

 

Competițiile au fost organizate de cadrele Serviciului Pregătire Profesională, iar polițistele și polițiștii argeșeni, din cadrul tuturor structurilor, au avut de parcurs câte o probă contra timp, de executare a nouă focuri, cu arma din dotare, asupra țintei piept și asupra unui taler, cu un schimb de urgență, informează reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, Secției de Poliţie Rurală Domnești  și Serviciului pentru Acțiuni Speciale – au obținut cele mai bune punctaje.

 

polițiști Argeșpolițiști Argeș

În cazul polițistelor, pe podium au urcat colegele din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Structurii de Securitate și DGA”, anunță IPJ Argeș.

WhatsApp Image 2023 03 23 at 18.38.36 - (Video) Polițiștii argeșeni s-au întrecut în competiții organizate cu prilejul Zilei Poliției Române

Toți participanții au fost felicitați la final de conducerea Inspectoratului de Poliţie Județean Argeș, iar câștigătorii au primit cupe și diplome, oferite cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea 1 Argeș.

 

Foto: IPJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole