anchetaonline.ro

(VIDEO) Cinci medici din Ankara au vizitat Spitalul Judeţean de Urgenţă Pitești!

de | 07.06.2023 18:10 | Știri, Administrație, Județean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Pitești a fost vizitat, în cursul zilei de astăzi, miercuri, 7 iunie 2023, de către cinci medici specialiști din Ankara.

Potrivit SJUP, delegația turcă, formată din 4 neurochirurgi și un medic ortoped, au fost primiți cu căldură de prof. univ. dr. Mihai Popescu, secondat de asistenta-șefă, Cornelia Dinculescu, dar și de medicii care completează echipa medicală, precum și de directorul medical al instituției, dr. Costin Ștefan.

Din delegația din Turcia au făcut parte prof. dr. Duran Berker Cemil, prof. dr Ayhan Tekiner, prof. dr. Ahmet Memduh Kaymaz, prof. dr. Emrah Celtikci, țoți din Departamentul de Neurochirurgie, precum și prof. dr. Halil Gokhan Demirkiran, Departamentul de Ortopedie și Traumatologie.

Deplasarea medicilor turci în Argeș vine ca urmare a vizitei efectuate de părintele neurochirurgiei argeșene, prof. dr. Mihai Popescu, în Ankara, în luna februarie a acestui an. Schimbul de experiență a fost benefic ambelor părți, cu toții declarându-se încântați de acest proiect care stă la baza unei fructuoase colaborări.

După ce au vizitat Secția de Neurochirurgie, cei cinci medici străini, însoțiți de Ștefan Giurcă, președintele Asociației Române din Țara Galilor, au fost conduși în Blocul Operator și ATI, unde li s-au prezentat realizările ultimilor ani, dotările cu aparatură medicală performantă.”, transmite purtătorul de cuvânt SJUP, Cristina Cazacu.

 

Foto – Facebook/ Spitalul Județean de Urgență Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Containerele îngropate din cartierul Trivale pot fi utilizate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: