(VIDEO) Continuă să ningă pe Transfăgărășan! Sunt 9°C în Argeș!

de | 22.09.2022 10:19 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Vremea s-a răcit în mod brusc, semnificativ, în a doua jumătate a lunii septembrie, iar temperaturile își spun cuvântul. În aceste momente, pe Transfăgărășan, ninsorile nu s-au oprit. Încă de nopatea trecută zăpada se așterne într-un strat de peste 20 de centimetri.

VEDEȚI VIDEO AICI!

Această cauză are și efect, temperaturile schimbându-se în toată țara! În Argeș este din ce în ce mai frig, iar în aceste momente sunt înregistrate doar 11°C.

De asemenea, în regiunile din vest, centru şi nord şi în zonele montane şi submontane se anunță înnorãrile persistente și ploi pe arii relativ extinse.

Astfel de ninsori sunt preconizate la altitudini de peste 1600 m. În sud şi sud-est României, cerul va fi temporar noros, iar ploile vor veni însoţite izolat şi de descãrcãri electrice.

Temperaturile maxime în toată țara se vor încadra în marea lor majoritate între 12 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 şi 10 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã. În județul Argeș se preconizează maxime de doar 14°C, chiar dacă astăzi va fi mai însorit. În schimb, mâine, 23 august, ne așteaptă nu doar temperaturi scăzute dar și ploi urmate de descărcaro electrice!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe DN1! Traficul este restricționat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole