anchetaonline.ro

(VIDEO) Cum se antrenează pompierii din Argeș! Imagini din spatele intervențiilor!

de | 09.06.2022 19:18 | Știri, Eveniment, Județean

Astăzi au avut loc primele două probe ale Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, faza pe unitate. Șase echipe reprezentative ale subunităților de intervenție din cadrul ISU Argeș s-au întrecut

Astfel, fiecare concurent a dat tot ce a avut mai bun pentru a-și plasa echipa pe primele trei locuri ale clasamentului. Probele au constat în a scoate cel mai bun timp.

Cele două probe care s-au susținut în decursul zilei de azi au fost “Scara de fereastră”, la Detașamentul de Pompieri Câmpulung și “Ștafeta 4 x 100 m” , la stadionul Municipal Câmpulung.

De asemenea, mâine urmează să se parcurgă ultimele două probe “Pista cu obstacole pe 100 m” și “Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

Este o competiție frumoasă, iar munca în echipă și eforturile depuse vor clasa mâine pe podium pe cei mai buni dintre cei mai pompieri argeșeni.”,precizează ISU Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Elevii și studenții mai săraci vor putea primi bani în plus!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | ISU | ISU Argeș