(VIDEO) Descinderi în Piața Ceair! Contrabandiștii de țigări- în vizorul polițiștilor argeșeni

de | 15.03.2024 13:13 | Județean, Eveniment

Traficul ilegal cu ţigări se menţine la un nivel ridicat în țara noastră, traficanţii mizând pe „profitul” impresionant pe care îl pot obţine din comercializarea „la negru”.

Contrabandiştii de ţigări au intrat în colimatorul oamenilor legii, iar în aceste momente o amplă acțiune are loc în Piața Ceair pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, dar și pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun și produse din tutun.

Imaginile surprinse de redactorii noștri arată desfășurarea de forțe a oamenilor legii pentru identificarea contrabandiștilor de țigări, dar și a altor nereguli. Echipele sunt coordonate chiar de șeful secției 1 Poliție Pitești, comisarul Adrian Dumitrașcu.

Prin aceste verificări, oamenii legii vor să se asigure că cetățenii vor beneficia de un comerț civilizat, iar normativele în vigoare sunt respectate. Astfel, toți producătorii agricoli, dar și agenții economici, care își vând marfa la tarabele amenajate în interiorul pieței, vor fi luați la întrebări de polițiștii locali.

Știre în curs de actualizare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Contrabanda cu ţigări, principala infracţiune la frontierele României

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole