(VIDEO) Incendiul izbucnit noaptea trecută în Argeș – încă nu a fost stins! O femeie a fost transportată la spital!

de | 10.02.2023 09:12 | Eveniment, Importante, Județean, Știri

Un incendiu a izbucnit, în cursul nopții trecute, în jurul orei 12.00, la acoperișul unei locuințe din localitatea Dragoslavele.



Pentru lichidarea incendiului, la fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD , alături de un echipaj de la SVSU Rucăr cu o autospecială pentru stingerea incendiilor.

Astăzi, în jurul orei 09.00, ISU Argeș a transmis că intervenția este încă în derulare, pompierii lucrând pentru lichidarea focarelor ascunse și urmează să se facă schimbul de efective la fața locului.

Construcția la care a izbucnit incendiul este o fostă hală, care acum cuprinde mai multe locuințe așezate sub același acoperiș.



Flăcările au ars pe o suprafață de aproximativ 400 mp din construcție.
În tot acest timp, au acționat 23 de pompieri cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele Câmpulung, Mioveni și Punctul de Lucru Rucăr, alături de un echipaj cu o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Rucăr.

După schimbare, la fața locului vor fi 21 de cadre ale ISU Argeș.

Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o victimă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 40 de ani, care prezenta atac de panică.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Andrei și-a filmat drumul spre moarte! Au apărut imagini dinaintea producerii accidentului din Dobrești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole