Andrei și-a filmat drumul spre moarte! Au apărut imagini dinaintea producerii accidentului din Dobrești

de | 09.02.2023 22:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Andrei și-a filmat drumul spre moarte! Au apărut imagini dinaintea producerii accidentului din Dobrești

Un accident rutier grav avea loc în noaptea de 1 noiembrie 2022, în localitatea argeșeană Dobrești, acolo unde Andrei, un tânăr de 19 ani, care spera să devină polițist, și-a pierdut viața.

La volan se afla prietenul său, Alex, în vârstă de 28 de ani, iubitul milionarei elvețiană, Anja Graf. Acesta conducea un bolid Mercedes AMG GT S de 600 de cai putere, atunci când a pierdut controlul mașinii, a rupt un stâlp și s-a izbit de un copac, pe drumul dintre Dobrești și Topoloveni.

Alex a supraviețuit, însă se află și acum internat la spital, starea lui fiind gravă după producerea accidentului. Din nefericire, pentru prietenul său Andrei, pasager în dreapta, nu s-a mai putut face nimic, paramedicii fiind nevoiți să declare decesul.

La trei luni de la producerea tragediei au apărut imagini dinaintea accidentului rutier. Potrivit Antena 3, filmarea a fost recuperată de părinții lui Andrei chiar din telefonul băiatului.

Pe filmare se pot auzi cei doi băieți, iar Andrei spune spre final: „200 km/h, zici că zboară”. Însă, nu știa că își filmează drumul spre moarte.

Alex, șoferul mașinii, a pierdut controlul asupra volanului, a iesit în decor, a retezat în două un stâlp de electricitate, a trecut prin alți copaci și s-a urcat lateral pe un alt stâlp. La sosirea echipajelor de intervenție, Andrei era în stop cardiorespirator și după manevrelele de resuscitare care nu au dat rezultat a fost declarat decesul.

Vezi video dinaintea accidentului AICI.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elvețiana milionară este iubita șoferului de 28 de ani care a provocat accidentul mortal în care Andrei a fost ucis! Milionara a venit de urgență în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole