(VIDEO) Incendiu puternic în Pitești! Service-ul BMVIS a luat foc

de | 19.02.2024 23:30 | Județean, Eveniment, Importante

Pompierii argeșeni au fost solicitați, în această seară, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un service auto din municipiul Pitești, în zona CNCD.

Din primele informații, incendiul ar avea loc la BMVIS Service și se manifestă cu degajări mari de fum. b3715461 3472 4282 9c73 50d45b600204 - (VIDEO) Incendiu puternic în Pitești! Service-ul BMVIS a luat foc

Locuitorii din zonă au fost cei care au alertat autoritățile. Aceștia spun că flăcările erau foarte mari și că le era teamă să nu se producă vreo explozie.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD.

cfb0e762 f913 4162 b92b 67668ec5b7cd 1 - (VIDEO) Incendiu puternic în Pitești! Service-ul BMVIS a luat foc

Foto: ISU Argeș

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii.

1d7bcf44 9d26 4229 a312 a8ee371c3aba - (VIDEO) Incendiu puternic în Pitești! Service-ul BMVIS a luat foc

Foto: Info Trafic Pitești

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că era vorba despre o parte dintr-un service auto și o anexă cu rol administrativ, unde incendiul se manifesta violent pe o suprafață totală de aproximativ 80 mp și prezenta pericol de propagare la clădirile învecinate.

 

Incendiu

Din cauza flăcărilor violente, la fața locului au mai fost suplimentate forțele de intervenție cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor.

Potrivit ISU Argeș, au fost mobilizați peste 25 de pompieri de la Detașamentele Pitești, Bradu și Mioveni.

În imediata apropiere a spațiului care a ars se afla o altă hală, pompierii reușind să oprească flăcările din propagarea spre interiorul acesteia.

În prezent se lucrează la identificarea, răcirea și stingerea unor posibile focare nestinse de la nivelul panourilor sandwich, din care este construită clădirea.”, transmite ISU Argeș

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă în urma evenimentului au ars, în totalitate, anexa și bunurile aflate în interiorul acesteia. Totodată, au fost afectate în proporție de aproximativ 30% două autoturisme parcate lângă anexă, s-au degradat panouri sandwich din componența unei hale învecinate și tâmplăria din PVC.

Foto: Info Trafic Pitești/ ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii argeșeni continuă acțiunile pentru combaterea delictelor silvice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole