(VIDEO) Incendiu puternic într-o gospodărie din Băiculești

de | 23.01.2024 08:52 | Județean, Eveniment

Un incendiu violent a lăsat o familie argeșeană fără acoperiș deasupra capului, în toiul iernii.

Aproape de miezul nopții trecute, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie din comuna Băiculești.

La fața locului  s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Ajunse la locul cu pricina, forțele de intervenție au constatat că flăcările se manifestau la acoperișul unei locuințe de aproximativ 80 mp, unde au fost degradate și plafoanele încăperilor, la trei butelii de gaz care alimentau o centrală termică, la o parte din acoperișul unei alte locuințe, fiind afectat pe aproximativ 35 mp din circa 200 mp și la bunurile dintr-un hol și o parte din izolația termică a locuințelor.

Colegii noștri au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, evitând o explozie și afectarea în întregime a celor două locuințe, precum și propagarea la alte butelii de gaz și construcții învecinate.”, transmite ISU Argeș

Pompierii s-au luptat cu flăcările aproximativ două ore.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs la nivelul unei aeroterme lăsată sub tensiune în apropierea buteliilor.

Foto/video: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș: Un transportor cu mașini noi de la Dacia a ieșit în decor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băiculești