(VIDEO) Mărturii din infernul drogurilor

de | 15.04.2024 14:33 | Județean, Lifestyle

1000 de adolescenți din județul Argeș au fost invitați să asculte mărturiile cutremurătoare ale unor tinere care s-au drogat și au făcut trafic de stupefiante. Totul în cadrul unei caravane care își propune să-i ferească pe tineri de consumul de droguri.

Niciodată nu au fost atât de mulți participanți la vreo manifestare având ca scop combaterea drogurilor în Argeș. Casa studenților din Pitești și Inspectoratul Școlar Argeș au făcut o promovare agresivă și au atras aproximativ 1000 de adolescenți din Argeș care au ascultat cu sufletul la gură mărturiile unor tinere care fie au fost condamnate pentru consum și trafic de stupefiante, fie au stat ani buni în centrele de detoxifiere și spun că, după ce devii dependent de droguri, niciodată viața nu va mai fi la fel.

La eveniment a fost prezentă și Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, care susține că o viață sănătoasă se construiește fiind informați.

Aceste tinere au avut curajul să vorbească în fața a zeci de mii de tineri din România despre problemele lor.

Actrița Eugenia Șerban s-a alăturat acestei campanii din convingere pentru că fiul este consumator de droguri de mai bine de 10 ani.

Caravana “Fără bariere” a pornit de la ideea combaterii consumului și traficului de stupefiante și este cea mai mare manifestare de gen organizată după revoluție în România.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tot adevărul despre droguri. Mama unui dependent: ”Cei care nu ați pornit pe acest drum să nu o faceți!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole