(VIDEO) Miting de amploare în Pitești! Profesorii au ieșit în stradă

de | 31.05.2023 10:50 | Știri, Eveniment, Județean

Mii de angajați din Educaţie au ajuns în Piața Vasile Milea. Indiferent de presiunea pe care o pun unii părinți sau copiii lor pe ei, profesorii sunt hotărâți să nu renunțe și își solicită drepturile.

Știre inițială

Greva din educație continuă, iar sindicaliștii din învățământ au ieșit deja în stradă,  în cadrul unui miting de protest la care sunt așteptate aproximativ 3000 de persoane.

9df37dc0 c939 46c5 a2f6 fb56ff9d9f2a - (VIDEO) Miting de amploare în Pitești! Profesorii au ieșit în stradă

În intervalul orar 11.00-13.00, în Piața Vasile Milea din Pitești, vor avea loc un marș și un miting de protest, organizate de Sindicatul Învățământului Preuniversitar Argeș Muntenia și FSE Spiru Haret.

Traseul acestora va fi Inspectoratul Școlar Județean Argeș -Bulevardul Eroilor – Strada Victoriei – Piața Vasile Milea din Pitești.

În acest moment, sute de cadre didactice s-au întâlnit în fața Inspectoratului Școlar Județean Argeș. Ei vor pleca în marș spre Piața Vasile Milea, unde își vor striga nemulțumirile.

”Nu cedăm”, este una dintre scandările profesorilor aflați în stradă.

86dfc1fc ee0c 47bc aad2 6a2ee6bb2d37 - (VIDEO) Miting de amploare în Pitești! Profesorii au ieșit în stradă

Vă reamintim că, ieri, a avut loc un mare protest în București, unde au fost prezente aproximativ 20.000 de persoane, printre care și cadre didactice, auxiliare și nedidactice din Argeș.

Guvernul a găsit încă 1500 de lei, în plus față de cei 2.500 deja promiși pentru profesorii aflați în grevă. Aceasta este noua ofertă cu care Guvernul vrea să pună capăt protestului profesorilor.

Dar, în ciuda promisiunilor pe care le-au primit din partea Guvernului, ei au decis să continue greva şi își vor prezenta, din nou,  nemulțumirile în cadrul unei manifestări stradale.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Greva generală din educație continuă! Marți va fi un nou protest

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole