( VIDEO) Polițiștii argeșeni au donat sânge pentru victimele accidentelor rutiere!

de | 24.06.2022 15:16 | Știri, Eveniment, Județean

În decursul zilei de vineri, 24 iunie, Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-au mobilizat cu scopul de a dona sânge celor aflați în nevoie. Oficialii din cadrul poliției au făcut acest gest pentru a ajuta viața victimelor accidentelor de circulaţie ori a altor întâmplări nefericite.

De asemenea, acest gest vine drept un îndemn adresat comunităţii. Scopul este de a merge în număr cât mai mare pentru salvarea altor vieți.

Nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă şi de aceea este bine să donăm cu regularitate, dacă îndeplinim toate condiţiile pentru a deveni donatori.
Îndemnăm toți cetățenii care se încadrează în cerințele donării de sânge, să se adreseze centrelor de donare și transfuzie sanguină din județ.” precizează IPJ Argeș.

Pentru programarea la donare, precum și pentru verificarea condițiilor de donare, puteți folosi și aplicația Donorium. Aceasta poate fi descărcată gratuit de aici!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România este a treia țară în care Revolut aplică serviciul de “Pay Later”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole