Prima zi a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgen s-a încheiatță

de | 08.06.2023 20:33 | Știri, Eveniment, Județean

Astăzi, joi, 8 iunie, s-au desfășurat, pe stadionul municipal Câmpulung, două probe din cadrul Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, respectiv „Ștafeta 4 x 100 m” și „Pista cu obstacole pe 100 m”.

Colegii noștri și-au dat toată silința, întgr-o competiție strânsă, pentru a obține un loc fruntaș în clasament primei zile.

La nivelul ISU Argeș, acest concurs se desfășoară anual. Competiția are o tematică specifică serviciilor pentru situaţii de urgenţă, care are caracter tehnico-aplicativ şi sportiv, având probe atât la individual, cât la echipe.

Mâine începând cu ora 09:30, pe stadionul municipal din Câmpulung, se vor desfășura ultimele două probe, „Scara de fereastră” și ” Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

Aceasta etapă este și cea în care este selecționat echipajul inspectoratului pentru faza regională, așa că le dorim mult succes tuturor competitorilor în realizare unei bune evoluții.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlne.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: