(VIDEO) Prinși la furat într-un supermarket din Pitești

de | 06.08.2022 15:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Doi bucureșteni au venit tocmai în Pitești la furat de alimente. Bărbații, în vârstă de 58, respectiv 48 de ani, au mers într-un supermarket din Pitești, iar de acolo au sustras mai multe bunuri.

Întâmplarea a avut loc vineri, 5 august, atunci când polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, de către personalul de pază al supermarketului, că omul de 48 de ani a furat alimentele din magazin.

Ajunși la locul solicitării, în urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că bărbatul a avut un complice. El a pus produsele alimentare într-o sacoșă pe care a lăsat-o la ieșirea din magazin, iar celălalt bucureștean, de 58 de ani, a luat sacoșa respectivă.

Imaginile cu cei doi au fost surprinse de camerele video amplasate în supermarket.

Ulterior, bărbatul de 58 de ani a fost depistat, cu ajutorul polițiștilor Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, și condus la sediul poliției, pentru audieri”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru furt, iar bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore. Sâmbătă, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă alimentară! Înghețată retrasă din marile magazine

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești