anchetaonline.ro

(VIDEO) Simion – acuzat că a organizat “petreceri cu preacurvie”! Un lider AUR si-a dat demisia!

de | 07.06.2022 18:34 | Știri, Eveniment, Național

Iulian Câcău, fostul președinte al organizației AUR din Satu Mare, și-a anunțat, în decursul zilei de marți, demisia din partid, printr-o postare pe Facebook. Câcău a lansat mai multe acuzații serioase la adresa lui George Simion, liderul de partid. Printre ele și faptul că a organizat „petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie”, în totală contradicție cu imaginea de „creștin-familist” pe care Simion și-o asumă.

iulian-cacau

Iulian Câcău – fostul președinte al organizației AUR Satu Mare
Sursă foto ziare.com

Fostul președinte al organizației AUR Satu Mare, i-a mai repoșat lui George Simion că ar fi încercat să instaureze o dictatură în Alianța pentru Unirea Românilor.

Câcău a detaliat, de asemenea, motivele care stau la bazele deciziei sale și îl carecterizează pe liderul George Simion drept un „fariseu”, „dictator” și „vulgar”.

Mesajul postat de către Iulian Câcău pe rețelele de socializare:

PA A.U.R. !

AUR-ul nu mai are stralucirea pe care o avea odinioară !

Dragi colegi, prieteni și critici, de azi NU mai sunt membru al partidului AUR, mă delimitez de tot ceea ce înseamnă acest partid, politica pe care o duce si acțiunile pe care le inițiază.

Am fost alături de această cauză de la început, când mulți din cei care probabil ma vor critica, erau pe margine și așteptau să vadă dacă acest partid atinge pragul de 5% sau nu…

Pe langa candidaturile pe care mi le-am asumat in acest partid(nu se gaseau candidați, nu credea nimeni in acest proiect) am inițiat si proteste, actiuni la care nu de puține ori am fost săltat de autorități, am fost sancționat, dar nu am primit nici macar un sprijin moral din partea colegilor de la București, să nu mai vorbim de faptul ca nu am primit nici macar un sprijin juridic pentru a contesta acele amenzi si abuzuri totodată.

Dupa ce acest partid a ajuns partid parlamentar, au apărut fripturiștii, pe care eu NU i-am acceptat in organizația pe care o conduceam, personaje expirate politic, oameni care atât profesional cat si personal nu au demonstrat nimic ! Aceștia faceau vizite dese prin biroul lui George Simion, promiteau marea cu sarea, iar George mi-i trimitea si mi-i impunea (am dovezi înregistrări, convorbiri, chiar si propuneri nu tocmai ortodoxe). Bineînțeles că deja ceea ce discutasem cu Simion in 2019, cu ceea ce se întâmpla in toamna lui 2021 era total diferit. Colegii din AUR Satu Mare, stiu cel mai bine prin ce am trecut atât eu cat si fiecare dintre ei, ce personaje s-au impus de la centru și ce comportament violent, totodată limbaj vulgar afișează George Simion în particular, atunci când nu faci cum vrea el(adică sa accepți oamenii pe care el ii impune in organizație).

Credeam in acest proiect ca fiind altceva, dar am constatat ca in toate filialele din țară existau aceleași probleme, politică NOUĂ cu oameni VECHI !

În acest partid sunt încă oameni frumoși, de aceea ma abțin în a-i numi pe toți la fel ca liderul, oameni care încă cred și îi rog sa se uite si in stânga si in dreapta, pana nu e prea târziu.
Oamenii vor fapte nu FUM ! Românii sunt sătui de vorbe si scandaluri, românii au taxe de plătit și combustibili mai scumpi cu 40%, antreprenorii români sunt subjugati (am înaintat colegilor parlamentari proiecte de lege, bune poate chiar salvatoare pentru antreprenorii români, dar aveau altceva mai important de facut)!

Fariseismul pe care acest lider îl practică este de-a dreptul grotesc, să te folosești de imaginea bisericilor creștine, iar tu să organzezi congresul partidului duminica in timpul Sfintei Liturghii, să inițiezi acțiuni și proteste duminica cand oamenii sunt chemați la rugaciune, să organizezi petreceri la care s-au săvârșit acte de preacurvie și sa te numești creștin-familist e total deplasat !

De aceea dragii mei, fiind dezamăgit de tot ceea ce a livrat acest lider, de la care mă așteptam măcar sa aibe cei 7 ani de acasă, am decis sa nu mai fac parte din acest proiect dictatorial pe care îl conduce ! Dumnezeu să fie cu noi cu toți!” a scris acesta într-o postare pe Facebook.

Sursă video REALITATEA.NET

De asemenea, este cunoscut că George Simion ar fi organizat mai multe petreceri, de-a lungul timpului. S-a dezbatut intens in mass media faptul că aceste festivități au la baza lor mai multe acte care pun la îndoială prestanța sa de om familist-creștin. Chiar în septembrie, anul trecut, în al patrulea val de pandemie, acesta și a organizat ziua de naștere făcând o mare petrecere în Tunari. Acolo ar fi fost prezenți peste 100 de invitați și ,de asemenea, s-au manifestat mai multe acțiuni care nu îi aduc cinste liderului de partid. De la scandări împotriva USR-ului, până la o atmosferă cu totul fierbinte!

Sursă foto gandul.info

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Fenomen meteo rar, surprins pe Trasfăgărășan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: George Simion