(VIDEO) Un șofer român, urmărit de poliție în Ungaria, a sărit din mașina aflată în mers

de | 15.08.2023 21:25 | Știri, Eveniment, Național

Un român urmărit de polițiști pe o autostradă din Ungaria a încercat să scape sărind din mașina pe care o conducea și în care se aflau 12 migranți ilegali.

Întreaga scenă a fost filmată din autospeciala polițiștilor și publicată pe site-ul Police.hu.

Scena, parcă desprinsă din filmele de acțiune s-a petrecut în după-amiaza zilei de 13 august, lângă Szeged.

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a sărit pur și simplu din mașina pe care o conducea, pentru a scăpa de oamenii legii.

Polițiștii maghiari se aflau pe autostrada 55 în apropiere de Szeged, alături de o patrulă cehă, într-o autospecială cu însemnele poliției cehe, relatează digi24.ro

Polițiștii aflați în patrulare au remarcat mașina condusă de român, un Audi, într-un sens giratoriu, când a virat în fața lor cu viteză mare. Astfel, agenții au început să îl urmărească.

După ce a ieșit din sensul giratoriu, tânărul a încetinit mașina, apoi a deschis ușa și a sărit de la volan, autoturismul rulând mai departe. Bărbatul s-a ridicat și a luat-o la fugă printr-un câmp. Însă, la scurt timp a fost prins și arestat, fiind acuzat de trafic de persoane.

Vehiculul în care se aflau migranții și-a continuat drumul, fără șofer. Din fericire, l-au oprit pasagerii înainte să se producă o tragedie.

Potrivit sursei citate, pasagerii, toți cetățeni sirieni, nu aveau documente și nici drept de ședere în Ungaria.  Aceștia au ajuns la un centru special, situat la graniță.

sursă foto captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bătaie între turiști, pe plajă la Costinești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ungaria

Ultimele articole