Bătaie între turiști, pe plajă la Costinești!

de | 15.08.2023 20:42 | Știri, Eveniment, Național

Ultima zi din minivacanța de Sfânta Maria s-a lăsat cu o bătaie în toată regula pe plaja din Costinești, acolo unde două grupuri de turiști s-au luat la ceartă.

Ulterior, ei au început să își împartă pumni și picioare.

Conflictul inițial a pornit de la niște turiști, care consumaseră alcool, spun martorii de pe plajă.

Ulterior doi dintre cei bătuți au chemat poliția și așa s-a ajuns că oamenii legii să fie nevoiți să folosească forța, dar și spray-urile iritant-lacrimogene, pentru că au fost și ei atacați.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 14.15, de doi bărbaţi, de 19 ani, respectiv 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresaţi fizic, de mai multe persoane necunoscute.

În urma apelului, la fața locului s-au deplasat două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, care i-au identificat pe agresori, respectiv 6 bărbați.

Agresorii nu s-au liniștit nici la venirea forțelor de ordine. Din contră, aceștia au fost agresivi și cu oamenii legii, care au fost nevoiți să folosească forța, dar și spray-urile iritant-lacrimogene pentru a-i liniști pe indivizi, relatează observatorconstanta.ro

După ce au fost imobilizați, cei în cauza au ajuns la sediul poliției pentru a fi audiați.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, informează IPJ Constanța.

sursă foto observatorconstanta.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cauza care a dus la tragedia din Mamaia. Cum au murit, de fapt, cei patru bărbați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costinești