Video spectaculos! Transfăgărășanul e praf după furtună!

de | 06.07.2023 17:14 | Știri, Eveniment, Județean, Lifestyle

Așa arată Transfăgărășanul după furtună!
Precipitațiile abundente au provocat căderi masive de pietre și aluviuni!

În urmă cu aproximativ o oră, argeșenii au fost avertizați printr-un mesaj RO-ALERT cu privire la aversele torențiale de peste 35 l /  mp, descărcări electrice, vijelie și grindină.

WhatsApp Image 2023 07 06 at 15.58.49 - Video spectaculos! Transfăgărășanul e praf după furtună!

Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers și aproximativ 50 de autoturisme au fost blocate pe Transfăgărășan

Din fericire, primele informații indică că nu au fost victime și nici nu s-au semnalat pagube materiale, în zonă intervenind prompt echipajul SMURD aflat la cota 2000, reprezentanți ai ISU Argeș dar și cei de la Drumuri Naționale.

Transfăgărășan furtuna

Drumul a fost blocat în două zone iar la această oră pompierii argeșeni lucrează pentru degajarea aluviunilor pe un sens de mers urmând ca apoi să se poată circula alternativ pe acel sens.

 

INFORMAȚII NOI

Din ultimele informații aflăm că a fost eliberat un sens de mers pe Transfăgărășan, circulndu-se momentan alternativ, pe sensul dinspre Barajul Vidraru spre Curtea de Argeș.

Imediat ce traficul va fi decongestionat, se va acționa pentru curățarea celuilalt sens de mers”, informază prefectul Radu Perianu de la fața locului.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale la fața locului unui bărbat care circula cu motocicleta, acesta fiind rănit ușor de o piatră.

Polițiștii din Argeș și Sibiu acționează în continuare pentru a opri alte autoturisme care ar vrea să ajungă în zonă.

La acest moment estimarea mașinilor blocate pe Transfăgărășan a ajuns la 100.

Știre în curs de actualizare

 

Foto/Video: ISU Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Transfăgărășan

Ultimele articole