(VIDEO) Transfăgărășanul se redeschide mai devreme

de | 14.06.2022 19:23 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Veste mult așteptată pentru iubitorii plimbărilor pe Transfăgărășan! Circulația rutieră va fi redeschisă, miercuri, 15 iunie, începând cu ora 08:00, pe DN 7C, între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), pentru toate categoriile de autovehicule.

Bucuria este cu atât mai mare, cu cât drumul este deschis, în acest an, cu două săptămâni mai devreme, față de termenul obișnuit, respectiv 1 iulie. Astfel, CNAIR a reușit datorită condițiilor meteo favorabile, să termine lucrările necesare pentru curățarea și pregătirea drumului mult mai devreme.

Deși în mod oficial drumul se deschide mâine, primii turiști au apărut de marți, fiind vorba de mai mulți motocicliști de naționalitate străină.

Imagini cu drumul spectaculos din România au fost făcute publice, în această seară, de către prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Tunelul care unește Argeșul și Sibiul are acum porțile deschise. Sunt convins că a fost un efort mare din partea lucrătorilor Drumurilor Naționale și le mulțumesc pentru munca depusă.

Un ajutor a fost și vremea care a permis această deschidere a șoselei.

Turiștilor și argeșenilor le doresc să se bucure în siguranță de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România.

Salvatorii montani sunt la datorie! Sper să fie o vară lipsită de evenimente!”, a transmis prefectul județului Argeș.

transfagarasan 2 - (VIDEO) Transfăgărășanul se redeschide mai devreme

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lucrări de reparații pe mai multe drumuri din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR

Ultimele articole