(VIDEO) Trei accidente rutiere pe DN73, în ultimele 24 de ore!

de | 13.05.2023 10:29 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, doar pe DN73, au avut loc 3 accidente rutiere.

Primul a avut loc în Stâlpeni, acolo un autoturism s-a răsturnat în afara drumului. Șoferul, un bărbat în vârstă de 54 de ani, care se afla singur în mașină, a fost singura victimă, în urma evenimentului.

Acesta prezenta un traumatism la cap.

În cel de-al doilea a fost implicat autoturism cu atelaj, în Mihăești. Iar în cel de-al treilea eveniment a fost a fost implicată o autoutilitară, în urma căruia a izbucnit un incendiu, în Topoloveni.

accident3 - (VIDEO) Trei accidente rutiere pe DN73, în ultimele 24 de ore!

Conform ISU Argeș, a fost o noapte plină de evenimente, pompierii argeșeni fiind solicitați în mai multe cazuri, iar cele mai importante sunt următoarele:

– după ora 19:00, salvatorii au fost mobilizați alături de polițiști, jandarmi, pădurari și alți voluntari pentru căutările desfășurate pe raza orașului Ștefănești a unei persoane de sex feminin în vârstă de 13 ani, care a fost găsită la câțiva kilometri față de locul de unde plecase.

– în jurul orei 20:00, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat în interiorul unui magazin de piese auto din Aleea Ion Nistor a municipiului Pitești. Incident care nu s-a soldat cu victime.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole