(Video) Turcii din Pitești sărbătoresc victoria lui Erdogan!

de | 28.05.2023 21:30 | Știri, Lifestyle, Național, Pitești, Politic

Comunitatea turcilor din Pitești au ieșit să sărbătorească victoria lui Recep Erdogan. Aceștia s-au urcat în mașini și s-au plimbat pe străzile Piteștiului fluturând drapelul Turciei. De altfel, în Turcia, la reședința din Istanbul a lui Erdogan, susținătorii acestuia s-au adunat scandând Allahu Akbar sau Dumnezeu este cel mai mare. Președintele Recep Tayyip Erdogan și-a anunțat victoria.

Președintele Recep Tayyip Erdogan a sfidat previziunile din primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale privind dispariția sa din politica din Turcia și a câștigat un nou mandat de cinci ani. Contracandidatul lui Erdogan a fost Kemal Kilicdargolu. Susținătorii lui Erdogan s-au adunat la reședința din Istanbul a lui Erdogan, scandând Allahu Akbar sau Dumnezeu este cel mai mare. ”Am încheiat a doua rundă a alegerilor prezidențiale cu favoarea națiunii noastre”, a spus Erdogan. ”Vom conduce țara în următorii cinci ani”, a declarat el în fața susținătorilor, aflat deasupra unui autobuz în districtul său de acasă din Istanbul.

Aici mai multe imagini.

Turcii din Pitesti sarbatoresc - (Video) Turcii din Pitești sărbătoresc victoria lui Erdogan!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alegeri în Turcia. Rezultate parțiale: Erdogan conduce în fața lui Kilicdaroglu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: