(VIDEO) Ucraineni în pericol- salvați de jandarmii argeșeni

de | 27.08.2022 12:24 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un apel la 112 anunța, noaptea trecută, că doi ucraineni, campați în zona de munte din localitatea Bughea de Sus, au nevoie de ajutor să plece din locul respectiv.

Cei doi oameni s-au speriat de animalele sălbatice și li s-a făcut frică să plece singuri din zona menționată. Astfel, au apelat la ajutorul autorităților. Jandarmii din Câmpulung au plecat în căutarea lor, iar în scurt timp s-au găsit pe cei doi, care erau în stare bună.

Turiștii nu aveau mijloc de tranport și nici nu cunoșteau zona. Prin urmare, jandarmii i-au condus până la o pensiune din apropiere, acolo unde și-au petrecut noaptea.

Reamintim cetățenilor care aleg să campeze în zonele montane ale județului, să aleagă doar spații special amenajate în acest sens, să se informeze asupra zonei și asupra traseului ales, să folosească echipament adecvat drumețiilor montane.
De asemenea, în caz de nevoie, să nu ezite să apeleze structurile competente sau numărul unic de urgență 112”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav pe șoselele din România! Autocar cu 43 de ucraineni- răsturnat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole