Accident grav pe șoselele din România! Autocar cu 43 de ucraineni- răsturnat

de | 27.08.2022 11:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN 2, în localitatea Garoafa, județul Vrancea, acolo unde un autocar plin cu ucraineni s-a răsturnat. În urma evenimentului, 23 de persoane au fost rănite și preluate de echipajele medicale de pe ambulanțe.

Potrivit cercetărilor, autocarul mergea pe direcția Focșanu-Bacău în momentul în care șoferul a pierdut controlul asupra volanului și s-a răstunat în afara părții carosabile, într-un șanț betonat.

Se pare că ucrainenii veneau din Istanbul și mergeau spre Ucraina.

Printre cei răniți se află și trei copii. Din fericire, starea lor este stabilă. Numărul total al răniților este 23, iar alte 20 de persoane au fost duse la un centru specializat din municipiul Focșani.

Autoritățile au activat planul roșu, în urma accidentului.

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat în această dimineaţă, după ce un autocar s-a răsturnat pe E 85, la intrare în comuna Garoafa.

23 de persoane au fost duse la spital pentru evaluare medicală, dar nimeni nu este în stare gravă. O persoană a suferit o dislocare de umăr şi a fost internată, iar o altă persoană ar avea un politraumatism la coloană, dar medicii evaluează încă persoanele care au ajuns la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani”, a transmis prefectul Nicușor Halici.

De asemenea, prefectul a precizat că ucrainenii vor avea transportul asigurat până la graniță, urmând să plece în jurul prânzului.

Oamenii legii desfășoară cercetări, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident provocat de o șoferiță din Mioveni! A băut bine, iar apoi s-a urcat la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole